Spring naar inhoud

Voorwaarden, garanties en certificaten

VOORWAARDEN

Wij werken volgens de Algemene Voorwaarden van NVKL, de Nederlandse Vereniging van ondernemingen in de Koudetechniek en Luchtbehandeling.

GARANTIES

Onze garanties zijn niet merkgebonden, wij geven een all-in garantie.

All-in garantie is standaard 1 jaar op de door ons geleverde producten en arbeid.

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om deze All-in garantie te verlengen tot zelfs 5 jaar. Dit in combinatie met een onderhoudscontract welke - afhankelijk van koudemiddel inhoud en de daarbij behorende CO2 equivalent - wettelijk verplicht is.

Meer weten over onze onderhoudscontracten?

Lees verder: onderhoud koel- en vriesinstallaties of airconditioning.

CERTIFICATEN

website 720x126 px

NVKL

Frigo Techniek is lid van de Nederlandse Vereniging van ondernemingen in de Koudetechniek en Luchtbehandeling.

Wij zijn een NVKL-erkende installateur. Dat betekent dat een onafhankelijke keuringsinstantie ons elke 2 jaar controleert, wij ons hebben gecommitteerd aan de NVKL-Gedragscode en dat levert u in ieder geval deze 10 voordelen op.

F-gassen, STEK

Onze onderneming is F-gassen gecertificeerd. F-gassen is de Europese verordening die de Nederlandse verordening bekend onder de naam STEK heeft opgevolgd. Deze certificering garandeert dat wij alle middelen inzetten om de CO2 uitstoot van CFK’s en HCFK’s terug te dringen.

PED

De Pressure Equipment Directive (PED) is een Europese richtlijn voor alle apparatuur met meer dan 0,5 bar overdruk. Daarmee is ook de veiligheid en deugdelijkheid van grotere koelinstallaties verankerd in de Nederlandse wet. Alle apparaten die wij in deze categorie leveren dragen het CE-keurmerk.

EPBD

De Energy Performance of Buildings Directive (EPBD) is Europese richtlijn betreffende de energieprestaties van gebouwen. Deze richtlijn omvat tal van maatregelen om gebruikers/eigenaren van gebouwen bewust te maken van het energiegebruik van hun gebouwen en stimuleert hen tot het treffen van maatregelen om energie te besparen.

De verplichte aircokeuring is een 5 jaarlijkse keuring, een gecertificeerde keurmeester controleert de energieprestaties van de airconditioningsinstallatie.

Erkend leerbedrijf

Wij besteden niet alleen aandacht aan opleiding en bijscholing van onze monteurs, maar zijn ook een erkend leerbedrijf voor mbo-studenten. Wij delen onze kennis en ervaring graag met mensen die passie hebben voor het vak en nog in opleiding zijn.

Meer weten?

Bel 036 - 5318833 of mail

voor informatie, advies of een offerte, wij helpen u verder!